Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Понад 100 учасників АТО отримали земельні ділянки

Дата: 26.03.2018 11:53
Кількість переглядів: 605

У суботу, 24  березня, у приміщенні райдержадміністрації відбулося урочисте вручення свідоцтв про право власності на землю ще 101 учасникові АТО.

Участь у заході окрім учасників бойових дій та членів їх родин взяли перший заступник голови Білоцерківської РДА Юрій Савчук, заступник голови адміністрації Володимир Толочко, начальник міськрайонного Управління Держгеокадастру у Білоцерківському районі та м. Біла Церква Михайло Борозенець, голова правління ГО «Всеукраїнська асоціація учасників бойових дій»

В’ячеслав Вовченко, член правління Асоціації Микола Гніушевич.

Ділянки для ведення особистого селянського господарства розміром 2 га було виділено для 36 осіб, які проживають на території Київської області.

Ще 65 учасників АТО та членів їх сімей стали щасливими володарями 0,01 га  для індивідуального дачного будівництва в адміністративних межах с. Трушки Білоцерківського району.

 Отримання земельних ділянок стало можливим завдяки результативній співпраці влади та представників громадськості. Адже виділення землі учасникам АТО перебуває під постійним контролем у керівництва району та голови Київської облдержадміністрації Олександра Горгана. А кропітку роботу з відшукання вільних земельних ділянок, перемовин з орендарями та  допомоги в документальному оформленні взяла на себе ГО «Всеукраїнська асоціація учасників бойових дій».

Як зазначив у своєму вітальному слові під час вручення свідоцтв про право власності на землю заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації Володимир Толочко, земля для українців здавна була і святинею, і годувальницею. І сьогодні учасники АТО ціною власного життя захищають рідну землю від посягань ворога української державності, а завтра працюватимуть на ній, вирощуючи високі врожаї. Тому найбільшою мрією для кожного з нас є встановлення такого довгоочікуваного миру.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень