Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Білоцерківський район за підсумками минулого року увійшов до когорти кращих спортивних районів

Дата: 26.04.2018 09:19
Кількість переглядів: 593

Фото без опису25 квітня в приміщенні Київської обласної державної адміністрації відбулася розширена нарада управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністраціїУчасть у нараді взяли керівники комунальних закладів Київської обласної ради фізкультурно-спортивного спрямування структурних підрозділів з питань фізичної культури і спорту районних державних адміністрацій і міськвиконкомів  (міст обласного значення) та директорів  дитячо-юнацьких  спортивних шкіл Київської області.

Розпочав захід заступник голови Київської обласної державної адміністрації Дмитро Назаренко, звернувшись з вітальним словом до всіх присутніх. Інформацією щодо підсумків роботи місцевих органів влади та місцевого самоврядування з розвитку фізичної культури і спорту в Київській області поділився Сергій Тимофєєв. Також очільник спортивного напрямку в області  повідомив про підсумки огляд-конкурсу серед ДЮСШ всіх форм власності та підпорядкування за результатами роботи у 2017 році. Після чого Володимир Стеценко, заступник начальника управління фізичної культури і спорту доповів про результати діяльності комунальних закладів Київської обласної ради фізкультурно-спортивного спрямування.

Приємно відмітити, що за рейтинговими показниками Білоцерківський район увійшов до трійки кращих спортивних районів Київщини. Зокрема, район посів з місце у І групі, яка представлена 9 районами з показником населення від 36 до 176 тисяч чоловік. Щиро вітаємо усю спортивну громадськість району і бажаємо нових спортивних досягнень! 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень